Innlogging

Kundeweb: https://kraft.lokalstyre.no/
App: Last ned fra App Store eller Google Store 

For å logge inn trenger du en bruker og selvvalgt passord. 

Hvis du ikke har registrert en bruker tidligere må du gjøre dette før du kan logge inn. Se punktet "Opprett bruker"

 

Opprett en ny brukerkonto

For å kunne logge inn må du ha en brukerkonto. Brukerkontoen består av brukernavn og passord.

Du kan velge mobilnummer eller e-postadresse som brukernavn på vår kundeweb. For app må brukernavn være mobilnummer. Det er viktig at valgt brukernavn (mobilnumer eller e-postadresse) er registrert i vårt system for at du skal klare å opprette brukerprofil. Hvis det ikke er registrert eller opplysningene er feil kan du ta kontakt med oss for å endre. 

  • Du må ha et aktivt strøm- eller fjernvarmeabonnement for å kunne opprette brukerkonto. 
  • Hvis du har utenlandsk telefonnummer er det ikke mulig å registrere seg i app, da app kun godkjenner norsk telefonnummer. Du må da registrere deg i vår kundeportal som er web-basert.

Når du har valgt brukernavn vil du motta en engangskode på SMS eller verifiseringslink på e-post og da får du mulighet til å opprette passord. 

Hvis du blir bedt om å oppgi kundenummer eller PIN-kode finner du dette på faktura eller ved å ta kontakt med oss på kunde@svalbard-energi.no

Kunderelasjoner

Hvis du har flere kundeforhold hos oss kan du legge til en kunderelasjon mellom dem. Du vil da kunne opptre med ulike kundeforhold uten å måtte opprette flere brukere. Etter at du har opprettet en kunderelasjon vil du kunne bytte visning mellom kundeforholdene ved å velge “Bytt til annen kunde” i hovedmenyen. 

Opprette kunderelasjon i app:
Gå inn på “Min profil” og velg “Kunderelasjoner” i app. 

Her taster du inn kundenummeret du ønsker å legge til i oversikten din og mobilnummeret som er registrert på kundenummeret. Da blir SMS-kode sendt til personen du ønsker å legge til i din oversikt. Legg inn koden i feltet under. 

Opprette kunderelasjon i kundeweb: 
Gå inn på “Min profil” og velg “Brukerkontoer og kunderelasjoner” 

Under “Legg til ny relasjon” legger du inn kundenummeret du ønsker å legge til i oversikten din og PIN-kode. PIN-kode finner du på faktura eller ved å kontakte Svalbard Energi.